Aanhaken muzieklocatie

Zorgen jullie er al lang voor dat kinderen uit de buurt samen muziek kunnen maken zoals ze naar een sportveldje in de buurt kunnen gaan! Haak dan aan bij De MuziekSpeelplaats!

Wij kunnen jullie Boegbeeld helpen door kennis en ervaring te delen over andere De MuziekSpeelplaatsen en tegelijkertijd leren wij weer van jullie wat wel en/of niet goed werkt. We helpen bij het organiseren van de achterban en werken samen met het organiseren van events. Ook kijken we samen of het eventueel mogelijk is om een crowdfund actie op te zetten voor jullie De MuziekSpeelplaats.

We krijgen bijvoorbeeld weleens de opmerking dat niet iedereen het fijn vind dat hun muzieklocatie De MuziekSpeelplaats gaat heten! Dat is geen zorg! Wij hanteren de naam die jullie/de buurt kiezen of al gebruiken en zien het als een geweldige plek voor kinderen waar ze veilig samen muziek kunnen maken.

Vul hieronder het formulier in, dan kunnen we samen onderzoeken of jullie willen en/of kunnen aanhaken.
Zodra je dit hebt gedaan is jullie interesse bij ons bekend.
Na het invullen van onderstaand formulier vragen we je nog een formulier in te vullen voor aanvullende informatie over jullie plannen in de buurt. Nadat we, in samenspraak met ons netwerk, onderzocht hebben of ook wij geloven dat we elkaar versterken door samen te werken nemen we ongeacht de uitkomst contact op.

Aanmelden